تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت سال جدید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ ۱۱:۰۴ | تعداد بازدید: 19

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

سال نو با نسیم جان­ نواز بهاری، دست عنایت خداست که دیگر بار دل و جان ما را به فردایی روشن نوید می­ دهد.

از سال های گذشته تاکنون شیوع بیماری کرونا ویروس زندگی همه ما را تحت تاثیر قرار داد، مدافعان سلامت بودند که با ایثار، از خودگذشتگی و با شجاعت تمام در صف مقدم مبارزه با کرونا قرار گرفتند و خود را وقف خدمت به مردم نمودند که جای بسی قدردانی دارد.گذشته را با موفقیت های بسیار و تجربه های تلخ و شیرین آن، به تاریخ می سپاریم. برای آینده ای روشن که می باید آن را بسازیم و در تحقق آن بکوشیم، با همت و همدلی و ایمان به کانون اصلی حیات به فرداهایی روشن تر رهسپار می شویم. اینجانب از همت والا، دست های پرتوان و قلب های مهربانی که همواره ازپرتو عشق الهی، جریان حیات و زندگی را در قلب این دانشگاه تداوم دادند، تقدیر و تشکر می نمایم و ضمن تبریک و فرا رسیدن عید باستانی نوروز 1401، برای کلیه کارکنان شریف دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از درگاه ایزد منان تندرستی و بهکامی شما ارجمندان را آرزو نمایم.