عقد قرارداد با استخر امیرالمومنین و برگزاری شیفت های اختصاصی دانشگاه از 98/03/۱8

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۰۸ ۱۰:۵۰ | تعداد بازدید: 59
با عنایت به عقد قرارداد با استخر امیرالمومنین جهت استفاده پرسنل محترم و خانواده های آنها، شیفت های اختصاصی دانشگاه از مورخه 98/03/18طبق برنامه قبلی( شیفت آقایان روزهای یکشنبه هر هفته ساعت 20:30الی 21:30 و شیفت خانم ها روزهای دوشنبه از ساعت 17:00 الی 18:00)  برگزار می گردد.لازم به ذکر است پرسنلی که در 6 ماهه دوم سال 97 از استخر استفاده نموده اند و انصراف خود را اعلام ننموده اند بعنوان متقاضی تلقی خواهند شد و متقاضیان جدید می توانند با مراجعه به واحد رفاه دانشگاه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
با توجه به اینکه ورود افراد به استخر توسط پرسنل تربیت بدنی مدیریت می شود از ورود افراد فاقد کارت به استخر ممانعت خواهد شد. لذاکسانیکه ثبت نام نموده اند و کارت ورود به استخر دریافت نکرده اند با در دست داشتن یک قطعه عکس 4*3 به  واحد رفاه دانشگاه مراجعه نمایند.